’Jag har fått träffa fem olika psykologer och terapeuter som inte kunnat diagnostisera mig ordentligt. Deras diagnoser ledde till konsumering av onödig medicinering som förvärrade mitt tillstånd på grund av att det inte var rätt för mina besvär eller hur jag ens fungerade som människa. Men då hörde jag om Jeanette Niehof och jag gav det en chans. Till min förvåning var hon annorlunda än resten av psykologer som jag har träffat. Innan hon gav mig en diagnos tog hon sig tid att lära känna mig bättre som person och innan hon satte ett namn på mina symptom lärde hon sig om kärnproblemet av dessa symtom. Hon förstod verkligen hur hon skulle handskas med mina besvär och känslor och genom hennes terapisessioner öppnades en helt ny värld av självkänsla, självförtroende och själv upptäckande framför mig som jag aldrig trodde fanns innan.’ /Hanna