Jag fick EMDR efter att ha varit med om en traumatisk upplevelse som ledde till PTSD för jag hade hört att det är en effektiv traumabehandling. Mörkret kändes helt överväldigande och när jag kom till Jeanette första gången visste jag knappt vad EMDR är var och när jag visste var det var förstod jag inte hur en lampa som gick fram och tillbaka skulle kunna dra upp mig från min bottenlösa ångest.

Resan till tillfrisknande

Efter första sessionen märkte jag att saker som triggade mig inte längre utlöste en panikattack, när jag insåg det grät jag glädjetårar. Sedan dess har resan till tillfrisknande varit upp och ner, men när jag ser tillbaka har det ändå gått stadigt uppåt även om dalarna där och då kändes oändliga. Idag är jag fri från PTSD och är så oerhört tacksam för Jeannette och EMDR som gav mig mitt liv och mitt riktiga jag tillbaka. Jag märker mer och mer att jag börjar hitta tillbaka till mig själv eller rättare sagt så börjar jag bli en ännu bättre version av mig själv innan traumat.

 

Allt gott!

/Nora

 

Skulle du vilja hjälpa dina klienter från bottenlösa ångest till sitt riktiga jag i mindre än 15 sessioner? Jag hjälpte Nora och 1000 andra under de senaste 20 åren. Det är möjligt med EMDR!
Jag håller utbildningar i EMDR. Titta gärna vidare på min hemsida www.emdrutbildningar.se