Hej Jeanette!

Här kommer en liten text om hur jag upplevt behandlingen hos dig:

Jag har gått hos Jeanette i behandling för PTSD efter sexuella övergrepp. Innan denna kontakt hade jag testat flera olika sorters terapi, bland annat prolonged exposure, vilket tyvärr inte hade den positiva effekt jag hoppades på. 

Tack vare Jeanette och EMDR känner jag idag att jag är fri i förhållande till mina förflutna erfarenheter. Det påverkar hela mitt liv och har gjort att jag är tryggare i min tillit till att världen är en bra plats, att människor går att lita på och att min intuition kan guida mig dit jag vill. Jag har en bättre relation till min familj, min man och till mitt arbete som psykolog. Fantastiskt var också att behandlingen inte var lika smärtsam som jag först trodde! Vissa saker i livet kan få vara enklare än väntat.

Idag känner mig så tacksam över behandlingen jag fått hos Jeanette. Framför allt för den medkänsla och förståelse för mig själv som barn och ung som jag kan känna idag och som jag aldrig tidigare kunnat finna.

Önskar dig allt gott och hoppas på att träffas igen!

Olga