Jag fick en fantastisk komplimang av en klient. Hon besöker även en annan psykolog och jämförde oss som kockar. Hon sa:

‘Den andra psykologen är bra, hon kan hacka gurkor och jag kan prata recept med henne, men du, Jeanette, är Michelin-kocken.’

 

En kollega som gick min EMDR utbildning skrev:

Jag vill ta tillfället i akt att ännu en gång tacka dig för en superbra kurs/utbildning, det är den mest givande kurs jag har gått under mina år som psykolog. Bra upplägg med en blandning av teoretiska och praktiska moment. Så bra att tyngdpunkten lades vid de praktiska momenten! Bra återkoppling och vägledning. Pedagogiska videofilmer var också ett stort plus. Väldigt inspirerande! Kursen har hos mig väckt en stark önskan om att lära mig så mycket jag bara kan om EMDR. Efter att nu ha testat att jobba med EMDR finns det inget annat jag hellre vill jobba med!

Jasmina Popaja, Psykolog Statens institutionsstyrelse