Efter 8 år av svår sorg

Efter 8 år av svår sorg och depression efter en nära som tagit sitt liv och att jag var med om en olycka så har jag äntligen fått hjälp. 

Har blivit behandlad inom barn och ungdomspsykiatrin med medicin och samtalsterapi, vidare till vuxenpsykiatri och KBT för tvångstankar, självskadebeteende, sömnsvårigheter och återkommande depression. 

 

EMDR

Äntligen har jag fått hjälp o fått förklarat att jag lidit av post traumatisk stress. Med 5 behandlingar EMDR av Jeanette har det blivit en stor förändring för mig. Inga panik eller orostankar om mina tidigare trauman, inte längre några sömnsvårigheter. Minskad ångest och depression. Jag ska få börja trappa ner o ta ut min psykofarma efter flera år av att inget känts som att det någonsin skulle hjälpa eller jag skulle få må bra och leva ett liv utan ångest. 

 

TACK

Tack Jeanette för att du räddat mig, ord kommer aldrig kunna beskriva hur tacksam jag är! 

 

/ Olivia