PTSD grundkurs ‘Psykologi av Trauma’  18 & 19 2021 i Älmhult, Socialförvaltningen LSS Lingonet.

Två dagar med information om trauma, PTSD, Komplex PTSD, Dissociation, Barn med PTSD, PTSD & ADHD, PTSD & Autism, PTSD och funktionsnedsättning, Sexuella trauma, Traumatiserade flyktingar, Hjärnan och PTSD varvat med många stabiliserande övningar, trauma medveten omsorg och utrymme att diskutera egna brukare som kommer till Lingonet.  ‘

 

De var väldig nöjda:

“Jag tycker detta har varit en väldig givande utbildning där det fanns tid för diskussioner. Du pratade väldigt tydligt och gav intryck som gjorde att man vågande ställa frågor. Jag känner att efter denna utbildningen kan jag framåt och blir en bättre kollega och personal till brukarna. Tack för allt”

“Jag tycker att det här varit jätteintressant och lärorikt. Man har lärt sig mycket och fått tips och idéer som man kan ta med i verksamheten. Du är duktig på det du gör och är professionell. Inga frågor vi frågade kändes som att du inte hade svar på”

“Jätteintressant och givande. Mycket information och verktyg vi kan använda oss av i vår verksamhet, med ungdomar/barn med funktionsvariationer (och PTSD). Bra varvat mellan information, redskap, övningar och film. Betyg 10 av 10”

“Betyg stark 8 en av de bättre föreläsningar jag har varit på.”

” Jättebra kurs med ‘helhetssyn’ på människor. Intressant att lyssna och man får många tankeställare under kursens gång. Jag uppskattade mycket att det finns med så många ‘verktyg’ att bemöta och hjälpa klienter med PTSD, så man verkligen kan börja jobba med det man har lärt sig”

“Jag tycker att kursen var intressant och lätt att förstå. Du förklara bra med hjälp av bilder, videor samt att du drar paralleller mellan dina klienter och själva kursen. Har lärt my mycket som man kan använda i yrkeslivet.”

En månad efter kursen skrev de till mig

“Vi diskuterade kursen under teammötet idag. Alla var väldigt positiva. Vi ska diskutera / upprepa kursen del för del under teammöten, så vi fortsätter att arbeta med det. Vi har gjort en hel del framsteg med pojken från videorna 🙂 Så kul!”

 

Nyfiken på kursen Psykologi av Trauma?

Länk