Hej

Stort tack för en informativ, tydlig och mycket givande utbildning. Jag gick den 2017 men kände att jag ville friska upp minnet och det är jag glad att jag gjorde. Jag har fått mer kunskap om de verktyg jag hade men också många nya tankar.

Stenar och blommor är särskilt intressant då jag arbetar som skolkurator på en montessoriskola, där vi gärna använder oss av alla sinnen. Jag kan inte i den här rollen behandla deras trauma, men det är ett fint sätt att se på sin livslinje och precis som du sa, lyfta det som varit positivt. Många barn har mardrömmar och avsnittet om hur man kan jobba med det kommer också att hjälpa mig mycket.

Den mycket sorgliga statistiken om hur många barn som har ptsd får mig att fundera på varför inte det talas mer om utbildning i ptsd för oss skolkuratorer.

Du har en avslappnad och avväpnande ton och hållning, och man känner hur du arbetar med compassion, det genomsyrar utbildningen och inspirerar.

Tack!

Carolinn Kusturica

 

Carolinn gick först utbildningen på plats 2017 och 2022 online.

Information om online utbildningen Psykologi av trauma