Jag var djupt nere i ett svart hål när jag under en novemberkväll Googlade ‘’trauma, psykolog, Malmö’’. Där dök hon upp.

Jag hade pratat med 3 psykologer tidigare men ingen hade förstått att jag hade PTSD och därmed erbjöds heller ingen adekvat behandling som hjälpte. Jag läste om EMDR på Jeanettes hemsida. Jag hade ljugit om jag sa att jag hade hopp kvar, eftersom att ingen annan tidigare hade kunnat hjälpa mig.

Det visade sig att det vara den viktigaste Googlesökningen i hela mitt liv. För när jag för första gången jag klev in på Jeanettes mottagning möttes jag av värme, trygghet och en enorm kompetens. Jag berättade om vad jag hade varit med om och hon att det var PTSD och det går att läka med EMDR.

Det var som att i den sekunden så blev jag mindre galen, mindre sorgsen och mindre hopplös. Efter ett antal sessioner med Jeanette märkte jag att det började vända, jag började bli lite mer mig själv och kunde se ljusglimtar. Idag är jag fri från PTSD och jag är evigt tacksam.

Ord räcker inte till för att uttrycka vad Jeanette har gjort för mig. Hon är så otroligt kompetent och förtroendeingivande. Framförallt så trodde på mig, hon trodde på att jag kunde läka vilket gjorde att jag själv kunde sakta börja tro på det. Jag skulle helhjärtat rekommendera Jeanette till alla människor som lider av PTSD eller trauma av alla slag. Hon är helt fantastisk!

 

Ester

 

Ester läser till terapeut och hon vill i framtiden lära EMDR för att kunna hjälpa sina framtida klienter.

EMDR Academy