Tack från Soldathemsförbundet

Hej Jeanette,

 

Tack själv, det var en fantastiskt bra kurs vi fick möjlighet att gå, jag är så tacksam för allt jag fick lära mig☺! Jag tror nog att jag kommer att ha mycket nytta av den kunskapen framöver och kommer att rekommendera alla som jag tror har nytta av denna kunskap, att gå din kurs. Det var tråkigt att vi var tvungna att springa iväg lite innan kursen var slut, men som tur var inte så lång tid innan.

 

Ha det gott och trevlig sommar,

 

Karina Jensen

PREP-ansvarig, veteran- och anhörigstöd

Svenska soldathemsförbundet

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.